Wie zijn wij?

Wij zijn Rob en Nienke. We wonen samen met onze twee kinderen in de provincie Groningen en proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven.

Je kan ons beschrijven als een beetje gek, altijd anders en niet in een hokje passend. Wij vinden het leuk om alles wat we doen “out of the box” te bekijken. Dat resulteert soms in een ietwat aangepaste leefstijl. Wij houden ervan om lekker in de tuin bezig te zijn, te spelen met de kinderen en festivals te bezoeken als bezoeker of deelnemer.

Rob heeft een geschiedenis in het organiseren van festivals en heeft samen met zijn broer Mark jarenlang samengewerkt aan de door hun gestarte festivals Castlefest en Keltfest. Sinds 2016 is Rob hiermee gestopt in verband met zijn CVS/ME. In ruil daarvoor is hij huisvader geworden en is Nienke fulltime gaan werken.

Nienke was ook al jarenlang betrokken bij de festivals. Op dit moment alleen nog met het webdesign en ontwerp van reclame uitingen en huisstijl. Daarnaast is ze in 2016 begonnen met haar webdesignbedrijf http://www.fairywebdesign.nl . Dat is een goed succes geworden, dus nu heeft ze ook eindelijk weer wat tijd voor thuisonderwijs en de tuin/zelfvoorzienend leven. Ze is ook altijd erg geĂ¯nteresseerd in de natuurlijke gezondheidstechnieken en heeft daar veel over gelezen.

Inmiddels zijn we ook begonnen met Ecotuintje.nl, onze nieuwe webshop. We hebben een hoop mensen kunnen helpen aan duurzame tuinproducten!

Al met al hebben we een fijn gelukkig gezin, genietend van het leven op weg naar de toekomst.

 

rob
Rob en Milan op Castlefest na het stagediven van Rob in een druivenpak.
nienke
Nienke en Flora in 2013

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *