frozen

Wat leuk denk je, laten we een disney film kijken. Frozen heet hij, nooit van gehoord. Het verhaal klinkt leuk, laten we die doen.

Bezint eer ge begint! Soms heb je geen flauw idee waar je in stapt. Je hebt phishing mail en je hebt Frozen.

Hoe konden we ook weten dat dit DE film was waar disney al tientallen jaren op aan het brouwen was (ja echt!) en al finetunend ermee de perfecte indoctrinatiefilm voor kleine meisjes hebben neergezet? Hij is echt briljant! Alles zit er in: prinsessen, ridders, paarden, toverkracht, ijs, sneeuw, prinsen, een gekke sneeuwpop, gekke dieren, prachtige jurken en tot slot het ergste en mooiste van allemaal; de liedjes.

Ja, dat zijn liedjes waar volgens mij een soort toverkracht in zit, want ieder meisje in mijn omgeving is er gek op, dus ook mijn dochtertje van 3 jaar oud..

Je voelt hem al aankomen zeker, en zal wel denken die is een inzinking nabij. Eigenlijk is eerlijk gezegd het tegendeel waar! Gek he?

Ik heb ermee een hoop over mijn dochtertje geleerd. Wat kan zij zich inleven in een film, goed luisteren naar de muziek en goed opletten op de choreografie uit deze film! Ze bekijkt het steeds ongelooflijk goed en onthoudt het meeste ook nog, terwijl ze een groot deel nieteens in nederlandse woorden verstaat! Engels of nederlands, ze zingt het mee en doet de bewegingen op de juiste momenten erbij. Vaak tot in detail; ik moet erg vaak haar cape weer omknopen, omdat die ergens wordt afgeworpen.

Inmiddels is flora al een aantal familieoptredens verder en zou je denken dat het gaat vervelen. Niet dus, nu heeft ze er accessoires bij bedacht en moet ze die dragen tijdens haar optredentje.

Hieronder kan je zien waar ik het over heb, dit is een deel van een liedje van Frozen.

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *